Sunday, 2 December 2012

rindukan awak AINUR FATIHAH BINTI ZAINUDIN


YAYAINO : awak , saye da x tahan nak pendam sume nie ! saye nak lepaskan sume ape yunk saye rase start sye berjauhan ngan awak .. 

 awak ... awak rase tak ape yunk saye rase sekarang ? kalau awak rase .. ALhamdulillah laaa , awak .. saye nak cakap kat awak , saye rindu sangat-2 kat awak .... even awak pernah cakap kat saye , law rindukan smeone tu .. xperlu cakap right ?

 awak , saye rindu nak tengok senyuman awak , rindu nak gelak ngan awak  , rindu nak gurau ngan awak , rindu nak pelok awak , rindu nak awak babap saye ip saye degil , rindu nak awak pcitkan hidung saye tyme sye selsema , rindu nak awak suapkan ubat untuk saye bile saye saket .. awak pakse saye makan ubt smpai la saye dpaat telan ubt tu . rindu nak awak lapkan airmte saye .. rindu nak awak belai rambut saye b4 tidur , rindu kiss awak , rindu nak tydo atas dada awak , rindu nak manje-2 ngan awak , rindu nak stdy same-2 ngn awak .. kalau jauh , kite stdy melalui skype .. law saye tertydo je , awak akan kol saye smpai saye bangun .. rindu awak pujuk saye law saye majok , rindu awak ikatkan rambut saye .. rindu awak punye mggie goreng .. rindu awak menges sebb rindukan saye ..

tady baru jew awak ingt memory sal kite , law saye tgh tension .. saye dengr HITZ.FM , saye tak sangke awak ingat semua tu lagi :D .. saye happy sangat-2 .
awak , saye takot sangat kehilangan awak ! awak cOuple saye yunk paling kejam ! selalu sakitkan haty saye , suke wt saye cemburu .. tpi makin awak buat macam tu , makin bertambah sayang saye kat awak ... tapi jangan la lebih-2 sayang , awak sanggup ke tengok orang yunk awak sayang sellu sedih , mengis , kecewa ... ??

awak ... saye tak nak kehilangan orang yunk betol-2 saye sayang , betol-2 saye cinta tinggalkan saye lagi .. saye tak nak , saye tak sanggup nak hadap sume tu lagi .. saye harap , tak de orang yunk berniat nak kacau hubungan kite lagi , nak rosakkan hubungan kite lagi .. tolong la jangan jadi kejam sangat , ramai lagi yunnk single .. nape nak kan hak orang jugak ? 

mesty banyak yunk ingat yaya tinggalkan BEN sebab AINUR kan ? tolong la jangan pk bukan-2 ... yaya tinggalkan ben , bukan sebb ainur .. ainur hadir lam hidup yaya , tyme haty yaya kosong .. tak de sape-2 .. tolong jangan salahkan ainur lam hal nie , dye tak salah .. yaya yunk salah sebab buat bbnde ni secara mengejut ... and yaya terima if korang nak benci yaya , yaya taw sume salah yaya ...

eby harap , sayang dapat rase ape yunk eby rase sekarang :') eby sayang kan awak sangat-2 !!

No comments:

Post a Comment