Sunday, 2 December 2012

rindukan awak AINUR FATIHAH BINTI ZAINUDIN


YAYAINO : awak , saye da x tahan nak pendam sume nie ! saye nak lepaskan sume ape yunk saye rase start sye berjauhan ngan awak .. 

 awak ... awak rase tak ape yunk saye rase sekarang ? kalau awak rase .. ALhamdulillah laaa , awak .. saye nak cakap kat awak , saye rindu sangat-2 kat awak .... even awak pernah cakap kat saye , law rindukan smeone tu .. xperlu cakap right ?

 awak , saye rindu nak tengok senyuman awak , rindu nak gelak ngan awak  , rindu nak gurau ngan awak , rindu nak pelok awak , rindu nak awak babap saye ip saye degil , rindu nak awak pcitkan hidung saye tyme sye selsema , rindu nak awak suapkan ubat untuk saye bile saye saket .. awak pakse saye makan ubt smpai la saye dpaat telan ubt tu . rindu nak awak lapkan airmte saye .. rindu nak awak belai rambut saye b4 tidur , rindu kiss awak , rindu nak tydo atas dada awak , rindu nak manje-2 ngan awak , rindu nak stdy same-2 ngn awak .. kalau jauh , kite stdy melalui skype .. law saye tertydo je , awak akan kol saye smpai saye bangun .. rindu awak pujuk saye law saye majok , rindu awak ikatkan rambut saye .. rindu awak punye mggie goreng .. rindu awak menges sebb rindukan saye ..

tady baru jew awak ingt memory sal kite , law saye tgh tension .. saye dengr HITZ.FM , saye tak sangke awak ingat semua tu lagi :D .. saye happy sangat-2 .
awak , saye takot sangat kehilangan awak ! awak cOuple saye yunk paling kejam ! selalu sakitkan haty saye , suke wt saye cemburu .. tpi makin awak buat macam tu , makin bertambah sayang saye kat awak ... tapi jangan la lebih-2 sayang , awak sanggup ke tengok orang yunk awak sayang sellu sedih , mengis , kecewa ... ??

awak ... saye tak nak kehilangan orang yunk betol-2 saye sayang , betol-2 saye cinta tinggalkan saye lagi .. saye tak nak , saye tak sanggup nak hadap sume tu lagi .. saye harap , tak de orang yunk berniat nak kacau hubungan kite lagi , nak rosakkan hubungan kite lagi .. tolong la jangan jadi kejam sangat , ramai lagi yunnk single .. nape nak kan hak orang jugak ? 

mesty banyak yunk ingat yaya tinggalkan BEN sebab AINUR kan ? tolong la jangan pk bukan-2 ... yaya tinggalkan ben , bukan sebb ainur .. ainur hadir lam hidup yaya , tyme haty yaya kosong .. tak de sape-2 .. tolong jangan salahkan ainur lam hal nie , dye tak salah .. yaya yunk salah sebab buat bbnde ni secara mengejut ... and yaya terima if korang nak benci yaya , yaya taw sume salah yaya ...

eby harap , sayang dapat rase ape yunk eby rase sekarang :') eby sayang kan awak sangat-2 !!

Thursday, 29 November 2012

29.11.2012

awak .. kenape awak sanggup buat saye macam nie ? ape lagi saye x buat untuk awak ? ape lagi yunk awak nak ?

awak .. saye tw , saye banyak kekurangan .. saye x bole jadi ape yunk awak harapkan ... awak , saye tak sanggup berMADU awak ! saye tak sanggop .. saye terlampau SAYANG kan awak ! awak nampak tak semua tu ? tapi kenpa awak perlu ade orang laen lam haty awak ? KENAPE awak ???

awak .. saye sanggup korbankan sumenye demi awak , saye nak awak sorang ja lam hidup saye .. saye perlukan awak sayang .. saye perlukan awak AINUR FATIHAH BINTI ZAINUDIN ....
tolong jangan seksa hidup saye macam niee..

awak , kenpa mule-2 awak nak kenal ngan saye .. awak selalu jage haty & perasaan saye ? mane awak yunnk dulu ? saye rindukan awak yunk dulu .. yunk selalu hppy ngan saye ? tak de sape yunk kacao relay kite ... awak , saye rindu tyme kite mule-2 kenal dulu ..

part yunk saye paling suke .. tyme tu saye datang jumpe awak , saye g dpr jap jew .. awak datang dry belakang , awak bisik kt telinge sye .. " saye tak bole berenggang ngan awak sayang "
awak .. saye nak awak yunk dulu ....saye merayu sangat-2 ...

Saturday, 3 November 2012

tak sangke

2.11.1012

sumpah aku sedih giler !
aku harap sangat ni 1 mimpi bruk bagi aku .. tapi sume tu bukan mimpi , kenyataan ok  ! KENYATAAN  !

aku nak dye ! aku nak dye sorang je sekrang nie ! aku nak dye yunk bernama AINUR FATIHAH BINTI ZAINUDIN .. xnak sape-2 , dye sorang je yunk leh kasi kebahagiaan kat aku , kasi aku senyum balek ..
aku x nak kehilangan orang yunk betol-2 aku sayng wat kali kedua ... tlong la paham perasaan aku sayng , aku nak kat kau sayang .. aku nak kau jadi milik aku selamanya !

minggu ni aku final exam .. aku tak bole focus , 1 hary suntuk aku kurungkan dry , nges .. tak makan , sebab aku rindu kat kau .. aku rindu kat kau yunk dulu ..

sayng , awak ingt tak mcam mana awak nak dapatkn saye ?
awak selalu oncol ngn sye smpai kesubuh , awak sanggup kehilangan kawan-2 awak demi hubungan kite .. kite same-2 tempuh dugaan yunk datng kt kite ... awak ingat tak sume tu ??

awak . saye rase bhagia sangat bile dok ngn awak .. ddok lam pelukan awak , saye rase dunia ni mcam saye yunk punye ... saye nak sangat awak jadi orang yunk terakhir lam hidup saye .. tapi ape kan daye , aku tak mampu .. aku tak seperfect DYE , aku tak mampu nak bahagiakan dye ..

sayng , saye harap sangat satu hary nnty .. kite akan back macam dulu balek .. saye rindukan sume tu :')

Thursday, 1 November 2012

1 month

18.09.2012

tarikh ape nie ???

tak sangka ... lam mse sebulan nie , macam-2 dugaan yunk kami tempuh .. macam-2 cobaan , tpi disebabkan cinta kami kuat .. kami pertahankan hubungan kami ..
ramai yunk tak suke dengan hubungan kami , tapi kami nak buat macam mane .. bende tak rancang ,aku ngan dye tak plan pon hubungan kami leh sampai tahap couple .. mule-2 kami ingat nak kawan ja , tapi .. makin lame , makin hary .. rasa sayang , cinta tu wujud dalam diri aku ..

selama kami couple , banyak kali dye mintak putus ngan aku .. disebabkan ??? mulot orang , dye tak tahan ... ye , aku tw .. di sebabkan aku .. dye kehilangan orang-2 yunk dye sayng .. dye kehilangan kawan baek dye , aku rase bersalah sangat .. tapi aku tak bole terima sume tu , SEBAB ?? haty aku dah sepenuhnye  kat dye.. aku nak dye jadi milik aku ! milik aku sepenuhnye ..

aku taw , ramai yunk cakap aku kejam .. tak de haty prot , tak de perasaan .. SEBAB ? sebb aku da hancurkan perasaan orang yunk sayang kan aku .. tapi nak buat mcam mane ? cinta x bole dipakse ...
serius aku tak nak kehilangan dye ..aku sayang kan dye sangat-2 , even dye da banyak kali sakitkan haty aku .. try kasi aku mara dye , bencikan dye , terima kate ptos dye .. tapi sume tu aku buat xtw ja , sebab haty aku da buta ngan cinta kau sayang .. cinta AINUR FATIHAH BINTI ZAINUDIN ..

aku tak taw kenape saye bole cintakan awak sangat-2 .. ape awak da buat kat saye ??
walau macam mane pon , saye tak kan lepaskan awak ... hanya maut yunk dapat memisahkan kitaa ...


" awak , saye cintakan awak sangat-sangat .. saye harap awak faham perasaan saye .. saye takut sangat kehilangan awak .. saye tak sanggup .. saye tak mampu "





Monday, 22 October 2012

pemilik hatyku


Assalamualaikum .... :) , dah lame yaya x update blog kan ??  sory laa , yaya tak sempat .. bz ngan final , final tak lame dah .. 31.10 ni yaya da start final , doakan yaya lulus keyh ;) . yaya nak cepat-2 kejer , nak gantykan tempat abah & akak .. akak pon tak lame lagi dye da nak bertunang , pasni . tanggungjawab yaya la pulak nak sara family .. hhyye , macam mane la keadaan aku nanty ekh ?? tak bole nak imagine laa .. hehehe :P

ok .. selama yaya tak update blog nie , macam perubahan dalam hidup yaya ... ade suke , ade duke , macam-2 laa .. and ,  yunk paling penting sekarang .. yaya da ade AINUR FATIHAH BT ZAINUDIN ..
korang mesty nak taw kan sape dye nie ?? heheee ..

hhaaa .. law korang nak taw , dye la penjenayah yunk paling besar lam hidup yaya .. dye da cury haty yaya dalam diam-2 .. aku pon tak macam mane bole jatuh hty dengan dye ...
korang nak taw tak macam mane aku bole kenal ngan ainor ?? k .. meyh sini aku nak story , pagi tu .. 09.09.12  pukul 1 pagi lebih kot .. aku ngah tension ngan ex and kiteorg hampir-2 break , dye ni bru je break 4 jam lepas ... tyme tu aku tengah online sambil layan hitz.Fm , tengah syok-2 dok layan .. ttibe nampak frenz request .. aku pon buka la tengok , tttppiii .. yang peliknye , aku cukup payah nak approve orang yang tak bape aku nk kenal .. tapi bile aku tengok dye yunk add , entah mcam mane ntah .. bole pulak aku click "cofrm" .. pastu , dye tros post kat wall aku ... kiteorang maen wall to wall tw ! :) heheh

rupe-2nye , dye student KPTM gak , tapi sayangnye .. dye KPTM,KL .. aku KUANTAN .. kalau la dye 1 KPTm  ngan aku kan bes , hehehe .. k , kiteorang kenal-2 tyme tu ... passtu dye teros mintak number phone aku , aku tak kasi . tapi aku yunk suruh dye kasi no kat aku , then nnty aku tembak ..
pas aku tembak kene , kiteorang start oncol :) .. kiteorang oncol sampai subuh kot , bes sangat-2 borak ngan dye .. dah lame tak borak macam tu , suare dye bes .. kiteorang borak macam kiteorang da kenal lame kott .. heran betol , dah la .. tengah oncol , jap-2 batry dye abeh ... dye pesan kat aku jangan tydo lagi pe sume .. ok ,tyme tu pon aku tak ngantok ag .. so aku tak kesah la nak gayut ngan dye smpai pkul bape pon...

dah semggu lebih kiteorang kawan , dye de wat something kat aku sebelom tu ... nak tengok tak ape dye ??




comel kan ??

 13 hb aku balek kedah , 16 hb tu aku kene balek kuantan balek .. esok tu aku nak balek , malam tu wallet aku hilang or jatuh .. aku tak sure , pagi esok tu ... 1hary aku kene settlekan problem aku ,g buat report ..bli tiket last minute ... mule-2 , g beli kat tempat aku ja .. pastu dye ckap , tiket abeh .. law adek nak jugak , try turun alor star beli tiket kat sane .. mane la taw ade lagi

dah sampai sane  , tanye sume counter pon tiket g kuantan semua abeh :'c ... yunk tinggal KL ja , kot mane pon .. aku kene balek gak , sebab aku de 2 test .. ok , aku pon kasi tw la kat dye yunk aku trun KL ... pastu , dye teros pelwa dri dye tok teman aku kat PUDU :) aku suke laa .. aku memng tkot law kat pudu sorang-2 .. yunk aku terharu sesangat ,dye sanggop sengkang mate tok tunggu aku sampai kat pudu .. thanks sayng <3

tapi kan , tetibe dye buat hall .. ha , yunk ni aku angin .. aku da btol-2 berharap kat dye , teman aku belikan tiket pe sume .. dekat nak sampai pudu , dye bole pulak tak angkat kol  aku .. dye g bantai tydo , yunk aku ni lagi bpe minute ag nak sampai ... dah smpai kt pudu , aku tak taw pulak kat mne terminal .. aku ringankan mlot tok tye orang .. k , aku jumpe pudu .. sambil aku otwy g termnl , aku kol dye tak bnty-2 .. aku rase cam nak nges tyme tu , hanya tuhan ja taw cena keadaan aku tyme tu ... aku nak nges , tpi pk .. malu kat orang , aku cover lagi ..

aku tunggu sampai cnter tket buka .. kat tgan aku nie , aku tak bnty-2 dail number dye , mane la kau pergi ni sayng .. ttibe terlintas lam otak aku .. " ntah-ntah dye tipu aku " maty aku macam nie ... dah lame tu , ttibe mate aku berair .. aku nges , aku da tak pedulikan orang da .. lam haty aku nie , aku seru name aino .. aku seru dye kasi dye bangun ... tolong la , aku takot sangat tyme tu ...

tak bape minute aku nges , ttibe aku nampak ade col masok ! :D .. aino kol ,aku cepat-2 angkat kol .. aku nges sroh dye datang cepat , aku da takot sangat-2 .. tapi cian kat dye , dahla pgi . sejuk lak tu , dye tergesa-2 .. dye x sengaja tydo .. tyme tu lak dye semput , aku tak tw nak buat macam mane .. k , aku dapat tw dye da nak sampai pudu :) .. aku langsung tak debar jumpe dye .. aku tak takot langsung nak jmpe dyee ,  aku buat relex jaa ... ok , aku da nampak dye .. dye typu aku dye ckap dye pkai bju wrne biru .. aku cam lam  muke kaw sayng , even tu first tyme aku jumpe kau face to face :P .. tak yah nak kelentong aku la sayng , k .. aku kasi dye rehat jap .. sebab dye semput , cian la sayang aku niee .. sory taw sayng , bby da nyusahkan sayng ... hhaa . sape sroh buat janji ngan aku :P

pukul 9.30 aku naek bus , dye hanta aku g pekeliling .. aku tak taw la nape berat sangat haty ni nak tinggalkan dye :'c ... sampai je kuantan , aku teringat kat dye .. kejap je aku dapat jumpe dye , palingaku angin .. aku punya la rushing ! last-2 klas n test sume cancel ! kalau la aku tw , aku tak balek ag .. leh spendtyme ngan dye lame skit .. siott ja ,

wwwaahhh .. dary frts perkenalan kite aku citer , t aku sambung second date kiteorang cam na lak ekh ... tata ^^



Tuesday, 13 March 2012

new hair cut

hye ! hye ! hye !
dah lame tak update bolg ... sorry , ya bz .. ni pon baru lepas exam , kepala manyak kusut ... dah la sem ni bnyak subject yunk menghafal .. ya paling lemah law banyak bende yang kena hafal , huhuhhu ...




nOw , ya ngah cuty midsem selama seminggu .. ya de kt kedah sekarang , dah lame ya tak alek umah ,,
lagipon sekarang ngah cuty sekolah .. confrm2 banyak kendury .

aku otway dary kuantan pkOl 9 malam ... aku g terminal ngan member2 aku , otwy nak alek kedah .. sampai kat perak , handphone aku tetiba hang ! YA ALLAH !! asalla ko selalu wat perangai , 2 kali dah ko wat cmnie , kang x pasal2 aku hempuk gak kang !

naseb baek tyme tu aku online .. aku mintak tOlong rOomte kesayangan aku text kat mak aku srOh amek aku koi 6 .. sebab bus nie drift ,sO sampaila awal ckit .. aku sampai je umah , rehat2 sat , mak aku tros ajak p makan kendury ... aku dengan mengantuknye , badan sakit ... letih , kot mane pon kene ikot gak , law x .. majok la mak aku tu .. mak ni , kuat no ngajuknye , hhhaaaiiihhh ...

aku ciap2 , g makn .. alek tu terOs masok bilik , tydO !! puas aakkuu ... hehehe...
3 hary berturut-turut aku asyik p makan kendury ja , tak larat dah aku nak sumbat nasi minyaakkk ...

eeehhh .. korang ! nak tgOk rambut baru yaya tak ?? jap eeeehh ..



beza tak rambut sekarang dengan yang dulu ? hehehe


actually . ramai yang tak bagi aku potong , cebab rambut aku dah panjang sangat ... aku pon dah lama bela rambut aku .... aku potong ni saje suka-suka .. lame dah tak tengok muke aku bila rambut pndek ...
mak aku punyala bising pas aku balek bary kedaiii , hehehe .. sorry mak ,, nanti dia panjang la balek ... kakcik potong sat jjaa ...

k llaa .. ya pon tak taw nak citer ape aagg , sampai sini je llaa ... t kalau ya ade citer baru , ya update k :)
tata <3

Tuesday, 14 February 2012

ya allah .. kenape ngan aku 2, 3 ary nieee ..

asal badan aku lemah sangat-sangat .. kenpe sayang ??
asal alek klas jew , badan lemah .. pnas , mate pdih , tangan & kaki sejok ... nape dengan aku niee ,
aku tak nak sakit , aku nak sihat .. kuatkan la aku , aku tak mampu .

mmmaaakkk !!!! kak cik rindu mak , abah , kakak & dik cik ...k.cik nak balek mak , dah lama k.cik x balek :(
kakcik rindu masakan mak , lagi pajeri & gulai mak buat .. kat cnie susah sangat nak jumpa masakan cm mak , rasa air tangan mak ... kakcik rindu nak kacau mak , rindu nak gaduh ngn akak .. nak merayap ngan dek cik , nk buat air kOpi tOk abah law abah baru lek keja ...

mmaaakkk , abah , kakak , dek cik ... k.cik rindu sangat2 , bila kak cik leh balek nie .. k.cik rindu nak buat bising2 kt umh .. law x dak kak cik msty dek cik x suka dOk umh kan , cebab k,cik ngan dek cik kan pala gila-gila ckit .... hhehehe ,

mmaakk .. doakan kakcik rajin belajar , rajin p klas , rajin sembahyang .. k.cik nak jadi anak yunk solehah , k.cik nak jadi anak yunk bertanggungjawab .. kak cik xmaw sia2 kan pegorbanan mak , abah & akak !

kak cik sayang sangat2 kt family kak cik ! <3