Saturday, 3 November 2012

tak sangke

2.11.1012

sumpah aku sedih giler !
aku harap sangat ni 1 mimpi bruk bagi aku .. tapi sume tu bukan mimpi , kenyataan ok  ! KENYATAAN  !

aku nak dye ! aku nak dye sorang je sekrang nie ! aku nak dye yunk bernama AINUR FATIHAH BINTI ZAINUDIN .. xnak sape-2 , dye sorang je yunk leh kasi kebahagiaan kat aku , kasi aku senyum balek ..
aku x nak kehilangan orang yunk betol-2 aku sayng wat kali kedua ... tlong la paham perasaan aku sayng , aku nak kat kau sayang .. aku nak kau jadi milik aku selamanya !

minggu ni aku final exam .. aku tak bole focus , 1 hary suntuk aku kurungkan dry , nges .. tak makan , sebab aku rindu kat kau .. aku rindu kat kau yunk dulu ..

sayng , awak ingt tak mcam mana awak nak dapatkn saye ?
awak selalu oncol ngn sye smpai kesubuh , awak sanggup kehilangan kawan-2 awak demi hubungan kite .. kite same-2 tempuh dugaan yunk datng kt kite ... awak ingat tak sume tu ??

awak . saye rase bhagia sangat bile dok ngn awak .. ddok lam pelukan awak , saye rase dunia ni mcam saye yunk punye ... saye nak sangat awak jadi orang yunk terakhir lam hidup saye .. tapi ape kan daye , aku tak mampu .. aku tak seperfect DYE , aku tak mampu nak bahagiakan dye ..

sayng , saye harap sangat satu hary nnty .. kite akan back macam dulu balek .. saye rindukan sume tu :')

No comments:

Post a Comment